top of page
Recording

Rólunk

Filozófiánk

Drobilisch Marcell vagyok, az MD Rental alapító-ügyvezetője. Lassan 10 éves karrierem során főként szabadúszó hangtechnikusként dolgoztam olyan helyszíneknek, mint az A38 Hajó vagy a Budapest Park, de megfordultam már nagyjából az összes hazai fesztiválon is. Ez idő alatt kristályosodott ki bennem, hogy rental céget szeretnék alapítani, ahol kompromisszumok nélkül valósíthatjuk meg Ügyfeleink legmerészebb elképzeléseit, mindezt olyan szakemberekkel, akiket nagyra tartok. Így történt, hogy a koronavírus-járvány hatására az évek alatt apránként összegyűjtött eszközparkból és kapcsolati tőkéből megalapítottam az MD Rental Rendezvénytechnika Kft-t. 

Fő tevékenységünk az élő rendezvények teljeskörű technikai kiszolgálása, illetve az ehhez tartozó szervezési, logisztikai feladatok lebonyolítása. Az élő események mellett rendszeresen foglalkozunk fix helyszínek technikai installációjával, mind értékesítési, mind tartós bérleti konstrukcióban.

 

A többi hasonló céghez képest nagy előnyünk, hogy folyamatainkat igyekeztünk hatékonyan és ügyfélközpontúan optimalizálni, stábunkat ennek megfelelően folyamatosan képezni és fejleszteni. Valamint az eddig klasszikusnak mondható hang-, fény-, színpadtechnika hármas mellé rendkívül jó kondíciókkal megoldást kínálni a különböző online streaming feladatok megoldására..

Célunk a folyamatos innováció és felszerelésünk naprakészen tartása a legújabb trendeknek megfelelően, hogy minden felmerülő produkciós igényt a tőlünk megszokott színvonalon tudjunk kiszolgálni.

 

 

 

Drobilisch Marcell      

Ügyvezető, MD Rental Kft.

Sign

Dolgozzunk együtt!

Rendezvényed technikai kivitelezéséhez kérj ajánlatot az alábbi űrlapon és kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page