top of page
Hangosítás - MÖRK koncert, Várkert Bazár, Nexo line array
Hangosítás, fénytechnika - Orczy Summer Chill 2023

Hangosítás

A hangosítás az az alapszolgáltatás, amely a rendezvény méretétől függetlenül, minden eseményen jelen van és meghatározó eleme annak. Ezért kiemelten fontos ügyelni arra, hogy ez megfelelő minőségű legyen a rendezvényen.

Olyan élménye mindenkinek akad, ahol az előadó felmegy a színpadra, a hangszórókból pedig kellemetlen sípoló hang árad a beszéd kezdetekor, rosszabb esetben a felszerelés nem szólal meg.

Ezért mi munkánk során különösen fontosnak tartjuk, hogy minden koncertünk, rendezvényünk hangtechnikai hátterét precízen, pontosan előkészítsük, mind szakmailag, mind dramaturgiailag. Mindezt az esemény forgatókönyvével és az ügyfeleink elképzelésével szoros összhangban kivitelezzük.

Fő profilunk a koncertek, kisebb-nagyobb fesztiválok hangtechnikai kiszolgálása, de nagy rutinnal rendelkezünk céges rendezvények, konferenciák lebonyolításában is.

Felszerelésünket világvezető márkákból, alapos tervezés után állítottuk össze /Nexo, Shure, Sennheiser, d&b, Soundcraft, Electro Voice, stb./, így minden felmerülő produkciós és ügyfél igényt biztos kézzel tudunk kiszolgálni, a néhány fős kisebb eseményektől a több ezer fős fesztiválokig.

Keress minket bizalommal!

Rendezvényhangosítás
bottom of page